Spotify Premium Gift Cards

Veilig betalen met:
ideal paypal amazonpay phone sms daopay coinpayments skrill
 

Spotify Premium abonnement

Wil je een Spotify Premium abonnement om naar je favoriete muziek te luisteren? Koop dan nu een Spotify Gift card en wissel deze in op je Spotify account voor Spotify Premium.

Je kunt een Spotify card van €10 gebruiken voor 1 maand Spotify Premium. Wissel de Spotify code in op je Spotify account om het abonnement te activeren.

Wat is Spotify Premium?

Met Spotify Premium luister je onbeperkt naar muziek zonder reclame. Ook kun je offline muziek luisteren op je telefoon of tablet en geniet je van een betere geluidskwaliteit.

Spotify Gift Card kopen

Een Spotify Gift Card is de makkelijkste manier om aan een Spotify abonnement te komen. Het is zo geregeld, binnen een mum van tijd heb je je Spotify abonnement geactiveerd met een Spotify Kaart. Je ontvangt de Spotify code na je aankoop direct op je scherm en in je mailbox.

De Spotify Card is zo afgerekend, doordat je o.a. met iDEAL, Mister Cash of Bitcoin kan betalen, zodat je geen creditcard nodig heb en ook nergens aan vastzit!

Geef een Spotify abonnement cadeau

Wil je een Spotify Premium abonnement cadeau geven? Print de Spotify code dan op cadeaupapier!

Je hebt keuze uit verschillende soorten cadeaupapier, zo heb je voor elke gelegenheid het juiste cadeau. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten.

Hoe wissel ik een Spotify code in?

Je kunt een Spotify code eenvoudig inwisselen op je Spotify of Facebook account op spotify.com/redeem. Probeer ook onze inwisselpagina, de link Automatisch inwisselen of wissel de Spotify code handmatig in:

  • Ga naar spotify.com/redeem.
  • Log in met het Spotify of Facebook account dat je gebruikt om muziek te luisteren.
  • Geef de Spotify code op en klik op doorgaan.
  • Wissel de code in voor Spotify Premium.