Spotify code inwisselen

Wil je een Spotify code inwisselen? Let dan goed op met wel Spotify / Facebook account je inlogt. Het zou jammer zijn als je de code op een verkeerd account inwisselt.

Via: PC / Smartphone

  • Ga naar www.spotify.com/redeem/.
  • Log in met je Spotify of Facebook account.
  • Vul de Spotify code in die je hebt gekocht op iGiftcards of in de winkel.
  • Klik op verzilveren.
  • Klik op verzilveren.
  • Gefeliciteerd! Je hebt nu een Spotify Premium abonnement.

Spotify Unlimited

Niet alle Spotify gebruikers kunnen hun code verzilveren voor Spotify Unlimited, Spotify gaat namelijk Stoppen met deze abonnementsvorm. Gelukkig kunnen oude gebruikers die voor 1-1-2014 een account hadden nog wel voor deze optie kiezen.

Mijn Spotify abonnement bekijken

Als je niet zeker weet of je een Spotify abonnement op je account hebt staan kun je de huidige abonnementstatus bekijken op www.Spotify.nl.

Verkeerd Spotify abonnement gekozen

Heb je de Spotify code per ongeluk voor Spotify Unlimited ingewisseld en wil je graag Premium? Geen probleem, er is een oplossing! Je kunt je abonnementsvorm helaas niet zelf wijzigen, hiervoor moet je een PayPal account of creditcard aan je Spotify account koppelen.

Om je abonnementsvorm te wijzigen moet je contact op nemen met de Spotify Helpdesk, dit kan met dit formulier. Vertel in je bericht dat je per ongeluk voor het verkeerde abonnement hebt gekozen en dat je graag Spotify Premium wilt. Vermeld ook even om welke Spotify code het gaat.

Spotify zal binnen 2 werkdagen reageren en aan je verzoek voldoen, helaas is er (nog) geen snelle oplossing beschikbaar.

'De Spotify code die u heeft opgegeven is al gebruikt'

Dit betekend dat je de Spotify code al hebt verzilverd, je kunt de code niet twee maal verzilveren. Om er achter te komen waarvoor je de code dan hebt verzilverd ga je naar de huidige abonnementstatus van je account.

'Je kunt de Spotify code alleen inwisselen in het land van aankoop'

Ben je op vakantie of woon je in het buitenland dan zul je deze melding te zien krijgen, Spotify kijkt aan de hand van de ip-adres waar je je op dat moment begeeft. Om zo snel mogelijk gebruik te kunnen maken van je Spotify abonnement raden we je aan contact op te nemen met Spotify. Geeft in je bericht aan dat je de code niet kunt verzlveren en vraag aan Spotify dit handmatig voor je te doen, vermeld in het bericht altijd even om welke code het gaat. Het kan twee werkdagen duren voordat Spotify kan voldoen aan je wens.

'We kunnen uw code momenteel niet verzilveren.'

Geen zorgen, deze foutmelding betekend dat je nog een lopend Spotify abonnement op uw account hebt staan. Ga naar je abonnementoverzicht om te kijken welk abonnement dit is en wanneer deze is verlopen. Je kunt de code pas inwisselen als je huidige abonnement is verlopen.

Kun je niet wachten? Neem dan contact op met de Spotify Helpdesk om ze te vragen de code handmatig voor u te verzilveren, dit kan 2 werkdagen duren. Vermeld in je bericht altijd even om welke code het gaat, op welk account je deze wilt verzilveren en welk abonnement je wilt.

Automatisch inwisselen

Wanneer je een Spotify Gift Card bij iGiftcards.nl hebt gekocht kun je deze inwisselen via onze inwisselapgina. Als je de code inwisselt via de inwisselpagina wordt Spotify automatisch geopend zodat je de code kunt inwisselen.

Ga naar de inwisselpagina

Hulp nodig?

Kom je er ondanks deze handleiding niet uit? Vraag het dan aan ons support team, we helpen je graag verder!

Ga naar het Support Team

Spotify card kopen?

Wil je een Spotify Premium of Unlimited abonnement? Koop dan een Spotify Gift Card door te betalen met o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin.

Direct geleverd per e-mail

Na je betaling verschijnt er een Spotify code op je scherm die je direct kunt inwisselen op je Spotify account. Ook ontvang je een e-mail met daarin de factuur en je Spotify codes.

Inwisselen

Wissel de e-code die je per e-mail hebt ontvangen in door gebruik te maken van onze inwisselpagina.