Vul je avonden met muziek

14-07-2014
artikel

Overal ter wereld genieten mensen van muziek. Smaken, stijlen en meningen verschillen - maar er bestaat vrijwel niemand die níet van muziek houdt. En wat is er heerlijker dan een avond vullen met muziek? Er zijn verschillende momenten waarop muziek een onmisbare aanvulling brengt tijdens een gezellige of bijzondere avond. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, een avond met vrienden of de eerste date met je toekomstige aanstaande - muziek bepaalt de sfeer, breekt het ijs, zorgt voor ontspanning en verbinding.

Vul je avonden met muziek - en Spotify

Spotify weet er alles van. Waar een ieder lang bezig is met het vinden van de juiste, sfeervolle muziek, of het opstellen van een afspeellijst vervelend lang duurt, neemt Spotify je bij de hand. Je kunt vanaf nu namelijk kiezen om gebruik te maken van de vooraf opgestelde afspeellijsten - speciaal voor de bijzondere, gezellige en romantische avonduurtjes. Van de Reggae BBQ tot Franse romantiek: met enkele muisklikken vind je een toepasselijke, zorgvuldig ontworpen afspeellijst, waarmee je de sfeer binnen mum van tijd bepaald hebt. Geen gedoe meer met zappen, oneindig gezoek of stress om de muzikale details van de avond: gewoon, een afspeellijst die bij jou én de avond past. Zonder er iets voor te hoeven doen!

The heat of the moment

Wellicht heb je het wel eens meegemaakt: Een eerste - of tweede, derde - date. En... de spanning stijgt. Een romantische avond is indrukwekkend, onvergetelijk en misschien zelfs bepalend. Wat is er frustrerender dan het moeten onderbreken van een diepgaand gesprek of de eerste zoen - puur en alleen, omdat jouw afspeellijst aan zijn einde is gekomen? Een ware anticlimax is dan ook een ontoepasselijk, druk nummer tijdens een ontspannen en romantisch moment. Deze en andere 'blunders' krijgen geen kans, wanneer je gebruik maakt van Spotify en (jouw eigen) afspeellijsten. Je weet immers zeker dat de klanken het heetst van de strijd niet kunnen verpesten - en de heat of the moment zelfs alleen maar kunnen versterken!

Spotify ontdekken?

Spotify is een wereld op zich. Daar is niets teveel mee gezegd - en velen zullen dit beamen. Spotify moet je ontdekken, net als deze nieuwe afspeellijsten, de mogelijkheden en voordelen. Wil je Spotify ontdekken, dan kun je een abonnement afsluiten of eerst genieten van een 'probeer-periode'. Ben je écht enthousiast, dan kun je Spotify ook altijd cadeau doen met een Spotify Card. Aan je date bijvoorbeeld - weet je meteen zeker dat je bij hem of haar thuis óók kunt genieten van goede muziek!

 • Spotify (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €10,00
 • Spotify (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €30,00
 •